Izrada i projektovanje solarnih elektrana na zemlji i na krovovima, sa garantnim rokom održavanja i podrškom klijentima. Primenom  sunčeve energije fizička i pravna lica obezbeđuju sebi smanjenje troškova , uštedu  ali i smanjuju emisiju štetnih gasova u atmosferu.

Naš inženjering Vam stoji na raspolaganju za sve vrste saveta oko Vašeg projekta, pomoć oko realizacije Vaše ideje, ključ u ruke projekata ili možete kupiti elemente sistema koje želite. Kod nas možete kupiti i  solarnu uličnu rasvetu.

 

Naš partner čije solarne panele ugrađujemo je www.daxlerenergy.com  Turska fabrika sa zavidnim iskustvom u proizvodnji solarnih panela, izvedenim projektima širom sveta, svetski je lider u proizvodnji solarnih panela i Srbiji najbliža fabrika , sa minimalnim rokom dostave.

Često organizujemo obilazak fabrike u cilju upoznavanja sa najnovijim tehnologijama i svim procesima proizvodnje solarnih panela, pozivamo Vas da nam se pridružite u obilasku , biće nam drago da budete naš gost. Prijave na office@eterno.rs

    Upišite zbir pre slanja: